Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Sharon Sharon heeft geschreven op februari 8, 2021 om 8:44 am:
Lieve Diane en familie, Met alle liefde heb ik voor je moeder/ "tante Dien" gezorgd. Fijn dat het zo goed ontvangen is door jullie xxx
Diane Diane uit Dordrecht heeft geschreven op januari 29, 2021 om 2:40 pm:
Sharon heeft de uitvaart van mijn onze moeder, vrouw en oma verzorgd. Sharon heeft dit zo liefdevol en respectvol gedaan. Het afscheidshuis was zo’n fijne huiselijke omgeving, waardoor het kijken en afscheid nemen van onze lieve vrouw wkn moeder totaal niet eng of naar was. Het was echt een plek van rust in een hectische tijd. We kregen de sleutel dus we konden gaan kijken wanneer we daar behoefte aan hadden. Mijn oprechte complimenten voor Sharon dat ze alles zo goed en tot in de puntjes heeft verzorgd. Sharon, onze dank is zeer zeer groot (maar dat wist je al).
Ria.Bennema Ria.Bennema uit Gouda heeft geschreven op december 31, 2020 om 8:16 am:
Dank je wel Sharon ik ben blij dat Sekouba bij jou geplaatst is .....met zoveel liefde en respecht doe jij je vak ik kan je niet genoeg bedanken...een fijne omgeving om tot rust te komen nogmaals dank je wel
Yvonne Yvonne uit Dordrecht heeft geschreven op november 18, 2020 om 3:53 pm:
Na het overlijden van onze man, vader en opa heeft Sharon alles perfect geregeld. De uitvaart ging vlgs de wensen van Wim. Doordat we de sleutel kregen konden we iedere avond in huiselijke sfeer gaan kijken, een bakkie koffie drinken en herinneringen ophalen. Gaf veel rust in deze hectische tijd. Bedankt voor je luisterend oor en goede zorgen.
Sharon Richardson Sharon Richardson uit Dordrecht heeft geschreven op september 17, 2020 om 2:16 am:
Dankjewel voor deze mooie review Duane.
Annie vrolijk Annie vrolijk uit Dordrecht heeft geschreven op augustus 24, 2020 om 5:05 am:
Wat een goed en warm gevoel hebben we als we terug denken aan sharon en haar mooie en de huiselijke sfeer van het afscheidshuis, ze heeft goed geluisterd naar onze wensen, zodat het afscheid ,is gegaan naar onze wens . Sharon onze hartelijk dank voor je liefdevolle begeleiding .
Duane Duane uit Dordrecht heeft geschreven op augustus 15, 2020 om 5:58 pm:
Niemand vindt het leuk, afscheid nemen. Bij het afscheidshuis de Singel en bij Sharon natuurlijk, voelt het een stuk gemakkelijker. Sharon is echt een lief persoon, waar je overal mee aan kunt komen zetten. Ik ben erg tevreden over de ervaringen die ik met haar heb, en ik kan iedereen aanraden om samen met haar het afscheid te regelen.