Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Alina Haddocks Alina Haddocks uit Dordrecht heeft geschreven op januari 10, 2024 om 6:02 am:
Het is moeilijk om een geliefde vriend/familie te moeten verliezen. Sharon heeft ons zo goed bijgestaan. Zij heeft ons professioneel en toch liefdevol geholpen. Zij stond klaar voor ons en op zo’n rustige manier alles uitgelegd en geregeld voor de afscheid van mijn lieve schoonzoon. Afscheidshuis de Singel is een mooie, sfeervolle plek om op een waardige, intieme en rustige manier afscheid te kunnen nemen van je geliefde. Dankjewel Sharon!
Jolanda Jolanda uit Rotterdam heeft geschreven op juni 25, 2022 om 4:35 am:
Sharon, nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van de afscheid van onze familievriend Dick. Je bent zeer professioneel, vriendelijk en hebt oog voor detail. Voor ons was het de eerste keer dat wij een afscheid moesten regelen. Je hebt ons daar goed in begeleid en hebt ons de rust en tijd gegeven hiervoor. We wensen jou veel succes met je onderneming en gaan zo door!
Jos Jos uit Schenkeldijk heeft geschreven op augustus 30, 2021 om 7:40 am:
Wij willen graag Sharon hartelijk danken voor hoe zij het afscheid van onze man, vader en opa geregeld heeft. Sharon heeft ons bijgestaan op de haar kenmerkende rustige, verstandige en begripvolle wijze. We konden haar altijd bereiken voor vragen en ze dacht constructief mee. Het afscheidshuis aan de singel is een plek van rust in een hectische tijd. Sharon en Jan bedankt voor jullie hulp.
Juan Tomas Juan Tomas uit Rotterdam heeft geschreven op juli 20, 2021 om 3:43 pm:
Ondanks dat je bij een verlies met heel veel verdriet en heel veel geregel te maken hebt , Is het fijn om te weten dat er mensen zijn die je op een hele fijne manier je ontzorgen wat betreft het hele uitvaart gebeuren. Fijn dat jullie die zorg mij ontnomen hebben en direct met de verzekering alles geregeld hebben. Fijne locatie met veel liefde om mensen , familie en vrienden de kans te geven om afscheid te kunnen nemen. Hartelijk bedankt voor alles en fijn dat jullie dit zo doen. Met veel respect, Juan Tomas
Amber de Lange Amber de Lange uit Maastricht heeft geschreven op juni 13, 2021 om 12:00 pm:
We zijn dankbaar dat we op zo'n liefdevolle, intieme manier afscheid van mijn vader hebben mogen nemen. Het contact met Sharon was heel erg prettig, met zoveel rust en aandacht voor het rouwproces. Er was veel mogelijk om het afscheid persoonlijk te maken en we hadden alle rust en tijd. Bedankt, dit mooie laatste moment zal ons altijd bijblijven. Amber
Hetty Stolk-Schouten Hetty Stolk-Schouten heeft geschreven op juni 7, 2021 om 1:14 pm:
16 maart jl is onze vader, grootvader en overgrootvader overleden. Vanaf het moment dat wij contact hadden met Sharon en Jan, voelde het goed. Ondanks alle corona maatregelingen is het samenzijn en de crematie geheel volgens het gedachtengoed van Pa ( Brokking gebak en advocaatje met slagroom) geregeld. Wij zijn Sharon en Jan hiervoor ook zeer dankbaar.
Sharon Sharon heeft geschreven op februari 8, 2021 om 8:44 am:
Lieve Diane en familie, Met alle liefde heb ik voor je moeder/ "tante Dien" gezorgd. Fijn dat het zo goed ontvangen is door jullie xxx
Diane Diane uit Dordrecht heeft geschreven op januari 29, 2021 om 2:40 pm:
Sharon heeft de uitvaart van mijn onze moeder, vrouw en oma verzorgd. Sharon heeft dit zo liefdevol en respectvol gedaan. Het afscheidshuis was zo’n fijne huiselijke omgeving, waardoor het kijken en afscheid nemen van onze lieve vrouw wkn moeder totaal niet eng of naar was. Het was echt een plek van rust in een hectische tijd. We kregen de sleutel dus we konden gaan kijken wanneer we daar behoefte aan hadden. Mijn oprechte complimenten voor Sharon dat ze alles zo goed en tot in de puntjes heeft verzorgd. Sharon, onze dank is zeer zeer groot (maar dat wist je al).
Ria.Bennema Ria.Bennema uit Gouda heeft geschreven op december 31, 2020 om 8:16 am:
Dank je wel Sharon ik ben blij dat Sekouba bij jou geplaatst is .....met zoveel liefde en respecht doe jij je vak ik kan je niet genoeg bedanken...een fijne omgeving om tot rust te komen nogmaals dank je wel
Yvonne Yvonne uit Dordrecht heeft geschreven op november 18, 2020 om 3:53 pm:
Na het overlijden van onze man, vader en opa heeft Sharon alles perfect geregeld. De uitvaart ging vlgs de wensen van Wim. Doordat we de sleutel kregen konden we iedere avond in huiselijke sfeer gaan kijken, een bakkie koffie drinken en herinneringen ophalen. Gaf veel rust in deze hectische tijd. Bedankt voor je luisterend oor en goede zorgen.
Sharon Richardson Sharon Richardson uit Dordrecht heeft geschreven op september 17, 2020 om 2:16 am:
Dankjewel voor deze mooie review Duane.
Annie vrolijk Annie vrolijk uit Dordrecht heeft geschreven op augustus 24, 2020 om 5:05 am:
Wat een goed en warm gevoel hebben we als we terug denken aan sharon en haar mooie en de huiselijke sfeer van het afscheidshuis, ze heeft goed geluisterd naar onze wensen, zodat het afscheid ,is gegaan naar onze wens . Sharon onze hartelijk dank voor je liefdevolle begeleiding .
Duane Duane uit Dordrecht heeft geschreven op augustus 15, 2020 om 5:58 pm:
Niemand vindt het leuk, afscheid nemen. Bij het afscheidshuis de Singel en bij Sharon natuurlijk, voelt het een stuk gemakkelijker. Sharon is echt een lief persoon, waar je overal mee aan kunt komen zetten. Ik ben erg tevreden over de ervaringen die ik met haar heb, en ik kan iedereen aanraden om samen met haar het afscheid te regelen.